Hoe bedek je blootgestelde glasvezelisolatie in een kelder?

Lambrisering of sheetrock installeren over muurisolatie. Multiplexvloeren installeren over vloerisolatie. Plastic folie kan worden geniet over glasvezelisolatie. Dit helpt stofdeeltjes van glasvezel te bevatten en voorkomt onbedoeld contact (vooral als er een kans is dat een kind de isolatie kan bereiken).

Zorg ervoor dat u aan het houten frame nieten. Kies er een die minstens 6 ml dik is, zoals deze van Husky. Gebruik mousseline-stof of lakens van kringloopwinkel. Je kunt oude lakens verven of strikken voor een groovy look, ze aan de noppen nieten.

Karton zou een andere keuze zijn, je kunt grote dozen krijgen bij apparatenwinkels. Karton kan worden geverfd en ik zou het beton beschilderen met kelderverf om te voorkomen dat er vocht binnensijpelt. Glasvezelisolatie zal niet verslechteren tenzij ze worden blootgesteld aan water. De vezel kan in de lucht komen als er een ventilatieopening op waait of als deze op de een of andere manier wordt verstoord.

Het kan worden afgedekt met een plastic dampremmende laag om de luchtkwaliteit van uw huis te beschermen. Qua ademhaling mag de isolatie geen probleem opleveren als deze ongestoord blijft. Als je het moet bedekken, zou ik gewoon voor sheetrock gaan. Pegboard is misschien handiger om het mee te bedekken, maar zal veel duurder zijn.

Lees verder om meer te weten te komen over de specifieke problemen voor elk type isolatie en mogelijke oplossingen. Ik weet ook dat de verzekeringspolissen van veel huiseigenaren geen schade dekken als de gebruikte materialen niet voldoen aan de huidige code, dus riskeert ze misschien een grote financiële hit met behulp van de goedkoopst mogelijke opties. We zullen u ook enkele aanbevelingen geven over hoe u isolatie kunt afdekken en hoe u zich kunt beschermen tegen vochtophoping in uw onafgewerkte kelder. Als ik overal tussen de balken zou isoleren, zou het in de kelder een paar graden dalen, maar als de plaat geïsoleerd zou zijn, zou hij een paar graden warmer zijn.

Is leverancier van hoogwaardige isolatie in Phoenix, inclusief inblaasisolatie, spuitschuimisolatie, gewalste batt-isolatie en meer. Omdat ze niet veel lijken te doen vanuit het oogpunt van isolatie, zou ik gewoon de glasvezel verwijderen. Als u een nieuw huis bouwt, of waarschijnlijk gewoon de oude isolatie moet verwijderen en nieuwe, energiezuinigere isolatie moet installeren. Onafgewerkt kelderplafond heeft isolatie wil graag een paar jaar bedekken met overgebleven Tyvek om te helpen met licht en om isolatie te bedekken om te helpen met app.

Mijn nieuwe huis heeft een onverwarmde kelder (meestal 5-8 graden minder dan woonruimte) met zichtbare glasvezelisolatie tussen de plafond I-balken. Vooral als u van plan bent de muren te isoleren, wat een merkbaar verschil zou moeten maken in comfort en luchtkwaliteit. Bouwers die glasvezelisolatie blootstellen, voldoen aan de bouwvoorschriften, omdat zolang de isolatie ongestoord is. Mijn Central-MA funderingswanden zijn geïsoleerd, de plaat is dat niet, noch zijn de balken met uitzondering van één ~ 250 'stralingsvloerzone.

Fysiek contact met glasvezelisolatie en inademing van glasvezelstof kan beide problematisch zijn.

Leave Message

All fileds with * are required