Wat is de minimale r-waarde voor keldermuren in Ontario?

Installeer minimaal RSI 2, 1 (R-1) tenzij lokale bouwvoorschriften meer vereisen. Huiseigenaren kunnen de verwarring vermijden om te bepalen welke R-waarde voor keldermuren geschikt is voor hun klimaatzone door Fox Blocks ICF te kiezen. Wanneer het professioneel wordt aangebracht, biedt het een uitstekende luchtafdichting en vochtregulatie om schimmel in uw hele kelder te voorkomen. Batt, cellulose, spuitschuim of zelfs een combinatie van deze methoden zouden geschikt zijn voor isolatie om de vereiste R-waarde te bereiken.

Bovendien stellen de wijzigingen bouwers in staat om 2 × 4 frames te gebruiken voor de buitenkeldermuren in plaats van 2 × 6 noppen. De juiste R-waarde van keldermuren zal energiezuinige, duurzame, gezonde en comfortabele huizen produceren. Deze vier soorten kelderisolatie kunnen worden gecombineerd om de prestaties, betaalbaarheid en milieuduurzaamheid te maximaliseren. Fox Blocks vochtbestendige ICF-kelderwanden overtreffen de R-waardebehoeften voor alle klimaatzones en zorgen voor een energiezuinig, comfortabel, veilig, duurzaam en gezond huis met beheersbare energierekeningen.

Het wandsamenstel bevat een dampvertrager die bijdraagt aan een vochtbestendige keldermuur. Hoewel cellulose-isolatie ook met grote effectiviteit kan worden gebruikt in een open wandholte - net als spuitschuim en glasvezel - biedt het een uitstekende oplossing voor het isoleren van kelderwanden die al zijn afgewerkt of bedekt met gipsplaat. Een luchtdichte en vochtbeschermde kelder, samen met de juiste kelderisolatie, R-waarde (weerstand) verhoogt het comfortniveau in het hele huis, bespaart op energiekosten, verbetert de duurzaamheid en vermindert de infiltratie van vocht, bodemgassen en andere verontreinigende stoffen of irriterende stoffen in het huis. Spuitschuim met gesloten cellen is perfect voor het vergrendelen van de waterdamp die inherent van uw vochtige keldermuren naar uw afgewerkte kelderkamers wil migreren.

Daarom moet elke isolatieploeg controleren op gaten of scheuren in de muuromtrek voordat het isolatieproces start. Wanneer kelderwanden zijn geïsoleerd met ingeblazen cellulose-isolatie, zien energieprestaties en wooncomfort aanzienlijke verbeteringen. Gemaakt met een steenvezelsamenstelling, Rockwool minerale wol isolatie is van nature brandwerend en kan worden toegepast op keldermuren, net als glasvezelmatten (d.w.z. voor zowel nieuwbouw als retrofits zijn er vier hoofdsoorten isolatie die kunnen worden gebruikt om keldermuren in Ontario te isoleren.

Leave Message

All fileds with * are required