Hoeveel kost kelderisolatie?

Zie het onderstaande gedeelte over de soorten isolatie die in kelders worden gebruikt voor de juiste manieren om een dampremmende laag in kelderisolatie op te nemen. De gemiddelde prijs voor het isoleren en afwerken van keldermuren die hierboven zijn vermeld, zijn kostengegevens om de schatting van een aannemer te vergelijken met het zelf doen. het isoleren van een kelder is een van de eerste stappen in de richting van het afwerken van een kelder, die woonruimte aan uw huis toevoegt en de waarde ervan verhoogt. Als er een oude isolatie in het kelderplafond of de velgbalk zit, komt er een bemanning bij u thuis om die oude isolatie te verwijderen, zodat het spuitschuim zijn werk kan doen.

Als een woning een betonnen fundering heeft in een kouder klimaat, is het isoleren van een kelder een goed idee om de energiekosten te verlagen en potentiële waterproblemen te verminderen. In plaats daarvan kunnen niet-beklede glasvezelisolatiebatts worden gebruikt in ingelijste wanden waar ten minste 1 tot 1,5 inch stijve of spuitschuimisolatie is geïnstalleerd tegen de funderingsmuren van de kelder. De kelder is een gebied waar veel koude lucht is, maar het toevoegen van kelderisolatie kan eventuele koude lekken stoppen, de energie-efficiëntie verhogen en de energierekening verlagen. Als u van plan bent uw kelder te isoleren, zult u snel leren dat het type materiaal dat wordt gebruikt en de dichtheid ervan de twee factoren zijn die van invloed zijn op uw totale budget.

Terwijl u van plan bent uw kelder af te werken, moet u ook nadenken over de kosten van spuitschuimisolatie om er een comfortabele ruimte van te maken. Het gebruik van plastic folie als dampscherm is van beperkte waarde en wordt niet aanbevolen door kelder- en isolatieaannemers. De tweede reden, en de belangrijkste reden waarom huiseigenaren hun kelders isoleren, is om de ruimte comfortabeler te maken voor gebruik. We weten dat het gebruik van spuitschuimisolatie de beste manier is om de luchtafdichting te creëren die u nodig hebt voor uw kelder.

Door een kelder te isoleren, kan een huiseigenaar verwachten de installatiekosten in minder dan twee jaar terug te verdienen door energiebesparing. De vochtbarrière moet zich naast het beton bevinden om te voorkomen dat vochtdamp door de fundering en in de kelder gaat. De gemiddelde prijs voor het isoleren en afwerken van keldermuren die hierboven zijn vermeld, zijn kostengegevens om de schatting van een aannemer te vergelijken met het zelf doen.

Leave Message

All fileds with * are required