Wat is code voor kelderisolatie in Ontario?

Ramen kunnen meestal worden afgewerkt door de isolatie rond de fundering te wikkelen om aan het raamkozijn te voldoen. De beste manier om ervoor te zorgen dat u de Ontario Building Code-vereisten voor isolatie volgt, is door een professionele aannemer zoals Eco Spray Insulation uw installatie te laten uitvoeren. Een optionele horizontale stijve isolatierok kan ook worden toegevoegd om warmteverlies aan het oppervlak te verminderen, wat vorstgerelateerde problemen kan verminderen (zie figuur 6-. Door het plafond te isoleren, voorkomt u warmteverliezen door de warmte binnen te houden en geluiden te verminderen.

Knipperend helpt de isolatie op zijn plaats te houden, voorkomt dat er water achter komt en zorgt voor een schone, nette kruising. Dit kan worden bereikt als u stijve bordvoorraad installeert rondom de omtrek van het gebied dat wordt geïsoleerd om luchtbellen en openingen rond de omtrek te blokkeren. Gebruik alleen vochtbestendige plaatisolatie zoals geëxtrudeerd polystyreen of Type IV geëxpandeerd polystyreen. Deze methode omvat het lijmen van stijve plaatisolatie op de funderingsmuur en deze vervolgens bedekt met een framewand met batt-isolatie.

Voor het tweede jaar op rij rangschikt HomeStars Great Northern Insulation consequent op beter dan 95% voor klanttevredenheid. Om keldermuren in Ontario te isoleren met glasvezelbatt-isolatie, hebt u waarschijnlijk zichtbare muuromholtes nodig. Isolatieplaat met folie kan verslechteren in contact met cement en mortel, dus neem voor gebruik contact op met de fabrikant. Als het isolatiemateriaal kwetsbaar is voor weersomstandigheden, is het beter om te worden beschermd door een 12 mm dikke cementparging of een 6 mm conserveermiddel multiplex.

Bescherm de isolatie tegen zonlicht en fysieke schade met een bekleding aangebracht vanaf de bovenkant van de isolatie tot een punt van ongeveer 300 mm (12 inch. Wanneer het professioneel wordt aangebracht, biedt het een uitstekende luchtafdichting en vochtregulatie om schimmel in uw hele kelder te voorkomen. Als het niet mogelijk is om de isolatie van de buitenfundering uit te breiden om het volledige kopbalkgebied te bedekken, moet de ruimte van binnenuit worden geïsoleerd en afgedicht. Alle materialen moeten voldoen aan de vastgestelde eisen waaraan materiaalfabrikanten zich bezighouden, zelfs voordat de isolatiematerialen op de markt worden gebracht.

Leave Message

All fileds with * are required